Predsjednik Potrebica objasnio zašto je sazvao dvije sjednice u tri dana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dvije sjednice Gradskog vijeća Grada Dubrovnika zakazane su za ovu subotu pa u ponedjeljak. Za subotu od 8.30 sati je najavljena redovna sjednica s 25 točaka, a predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica istaknuo je o kojim temama će vijećnici raspravljati.

 

“Sukladno poslovniku može doći do proširenja dnevnog reda ili izostanka nekih tema. Točke koje će izazvati najveće zanimanje su prihvaćanje Izvješća o radu gradonačelnika od početka godine do 30. lipnja i prijedlog polugodišnjeg izvješća o izvršenju proračuna za ovu godinu. Ako pratimo reakcije vijećnika, onda će točke koje se odnose na vrijednost boda komunalne naknade i izmjene odluke o komunalnom doprinosu biti okosnica rasprava”, ističe predsjednik Potrebica.

 

Što se tiče druge sjednice koja je na rasporedu u ponedjeljak, iz Gradskog vijeća poručuju kako je riječ o tematskoj raspravi o stanju u dubrovačkom sportu i sportskoj infrastrukturi.

“Kad sam dobio propisane materijale, sazvao sam ovu sjednicu te se nadam kako će ovo biti prilika da usuglasimo stavove. S jedne strane su pozvani i predstavnici grada Dubrovnika, Dubrovački savez športova te vjerujem kako ćemo moći raspraviti sve one teme i kritike koje su se pojavljivale u javnosti u proteklih godinu do dvije dana, dodaje Potrebica.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!