HDZ: Pravno i proceduralno Gradski odbor SDP-a Korčula bio je u krivu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

“Pravno i proceduralno Gradski odbor SDP-a Korčula bio je u krivu, potvrdila su to i rješenja nadležnih institucija po pitanju predaje lista za izbore za gradske kotare i mjesne odbore u Korčuli. HDZ Korčula odnio je pobjedu u ovoj pravnoj bitci i mi smo svoja postupanja, po tom pitanju, ovdje završili. Nadamo se da se u nedjelju vidimo na biračkim mjestima i tome se radujemo. Svim sugrađanima poručujemo – izađite na izbore! A vama, dragi kolege iz SDP-a – Pobijedili smo vas pravno, pobijedit ćemo vas i u nedjelju u političkom ringu!”.

Poručili su to danas poslijepodne iz Gradske organizacije HDZ-a Grada Korčule, objavivši na Facebook stranici i rješenje Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine.

Podsjetimo, već više od dva tjedna traje rasprava u Korčuli i dokazavanje HDZ-ovaca i SDP-ovaca jesu li liste SDP-a prijavljene za izbore za mjesne odbore i gradske kotareve u Gradu Korčuli bile pravovaljane. HDZ je također tvrdio da je SDP vršio pritisak na Izborno povjerenstvo budući ta stranke vodi korčulansku gradsku upravu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!