Mostovac Liković: Tražimo stalni heliodrom kraj Opuzena, nismo zadnja rupa na svirali

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

“Mi u Mostu smatramo da dolina Neretve za Dubrovačko-neretvansku županiju ne smije biti zadnja rupa na svirali“, rekao je povjerenik Mosta za Općinu Kula Norinska Luka Liković, koji će za nekoliko dana u Županijskoj skupštini kao vijećnik zamijeniti Elvisa Soču, komentirajući subotnje slijetanje helikoptera na nogometno igralište u Metkoviću dok je u tijeku bila utakmica mlađih uzrasta ONK Metković i NK Jadran iz Ploča.

 

Novi županijski vijećnik nadalje kaže kako je zasigurno  spašavanje ljudskih života na prvom mjestu, „ali improvizacija ne bi trebale trajati beskonačeno“.

 

„Trebalo je djecu hitno skloniti s igrališta. Ista ta djeca ne moraju se izložiti nimalo ugodnim scenama, a možda ponekad budu i s tragičnim ishodom. To svakako nije za dječje oči.“, kazao je Luka Liković, te naglasio:

 

„Krajnje je vrijeme da prestane ovaj maćehinski odnos Županije prema dolini Neretve i uspostavi stalna helihopterska hitna služba i na ovom području.  Vrijeme je za izradu heliodroma u Opuzenu, jer se to mjesto nalazi blizu Metkovića i Ploča.“, kazao je Mostovac Liković.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!