Novi rođendan Katarine Čebulc Negodić, radilo se o djeliću sekunde

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Naša sugrađanka Katarina Čebulc Negodić kaže da je 24. rujan njezin drugi rođendan. Kate je, naime, šetala po Čajkovićima u Rijeci dubrovačkoj i umalo nagazila na protupješačku minu. Samo zahvaljujući svojoj pribranosti nije zgazila minu, već su je uklonili pirotehničari. Gotovo nije patetnično reći da ju je možda tek koji djelić sekunde dijelio od sigurne smrti.

„Kažu razminirano je, super zdravo je kretati se, rekreirati. Danas mi je drugi rođendan i zahvaljujem svemiru što me netko s neba pazi i što sam ugledala minu tren prije nego sam umalo ugazila na nju. Svaka čast i policiji na dobroj reakciji i brzom dolasku.“, poručila je Katarina Čebulc Negodić koje će jučerašnji dan itekako zapamtiti.

Dogodilo se to iznad kapelice svetog Petra u Čajkovićima. Prema Katarininim riječima, pitorehničari su nakon dojave, pregledali okolno područje i nije nađeno drugo eksplozivno sredstvo.

Međutim, ovaj slučaj sa sretnim završetkom zapravo bi trebalo biti upozorenja na dodatni oprez građanima pri šetnji malo zabačenijim područjima.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!