Knežević Frankoviću: Panično se bojite splitskog scenarija

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pod naslovom “Mato Franković se češka gdje ga svrbi!”, kandidatkinja stranke Centar za dubrovačku gradonačelnicu Viktorija Knežević napisala je javno očitovanje nakon Frankovićevog jučerašnjeg napisa upućenog splitskom gradonačelniku Ivicu Puljku. Tekst donosimo u cjelosti:

“Jučer se Mato Franković ničim izazvan obrušio na gradonačelnika Splita Ivicu Puljka te u nizu primjera pokušao pokazati kako je on sjajan, a Puljak loš gradonačelnik.

Te besmislice nema smisla komentirati, pa ću se fokusirati na ono što smatram važnijim.

Mato Franković zna tko mu je najozbiljniji konkurent na sljedećim lokalnim izborima jer su se javno hvalili da su radili anketu, zna da sam članica Centra i udara na Ivicu Puljka, a prava meta sam – ja.

Stoga, Mato Frankoviću, umjesto da što se nećkaš kao seoska mlada, pa tvoji birači ne znaju hoćeš li se kandidirat ili ne, nemoj se skrivati nego izađi na megdan i polemiziraj sa mnom.

Evo mojih nekoliko teza na koje se možeš referirati: Vi u HDZ-u imate paničan strah od splitskog scenarija u Dubrovniku jer to podrazumijeva promjenu modela upravljanja gradom od klijentističko-koruptivnog do modela javnog interesa i jednakih prilika za sve građane.

Znate vi dobro što se dogodilo u Splitu kada vas je Ivica Puljak dva puta pobijedio: organizacija vam se toliko zatresla da u drugom najvećem gradu i najvećoj stranačkoj podružnici u državi nemate protukandidata Puljku koji izgleda barem poluozbiljno i čije biografije nisu nakrcane radnim iskustvom u gradskim, županijskim i državnim firmama koje služe HDZ-u kao plijen i gdje ste zbrinjavali ljude koji bi danas trebali biti nositelji HDZ-ovih politika, a u srednjim godinama ne znaju ništa raditi van dometa stranačke iskaznice.

Mato Frankoviću, ti sve to znaš i zato napadaš Ivicu Puljka izravno, a posredno mene.

Sada kada si javno locirao i identificirao koga i čega se najviše bojiš, moram ti odati priznanje – i ti si nekad u pravu!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!