Radi se na kupalištu u Župi dubrovačkoj, evo kad bi sve moglo biti gotovo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Uređuje se zapušteno i derutno kupalištu u Srebrenom ‘Češke banje’, no ipak tijekom ove sezone neće biti u potpunosti spremno kako je to planirano.

Investitori iz hotelske grupacije Maistra najavili su obnovu plažnog objekta koji bi trebao postati omiljeno mjesto za jedinstven odmor i provod.

“Radovi na rekonstrukciji građevine Češke banje u Srebrenom privode se kraju te se otvorenje novouređenog objekta očekuje u 2024. Kako je predviđeno projektom, radovi obuhvaćaju plažni objekt pri čemu se zadržavaju karakteristične konstruktivne, oblikovne i arhitektonske značajke građevine. Uredit će se i plaža”, najavili su iz grupacije Maistra.

Inače ovo kupalište je desetljećima u derutnom stanju. Plaža pripada grupaciji Dubrovačka rivijera, u čijem su sastavu tri hotela na ovom području s ukupno tisuću i pol kreveta, a koji su dio tvrtke Maistra. Investitor je ranije najavljivao više različitih ugostiteljskih objekata, recepcija, četiri kupališne kabine i kabina za osobe s invaliditetom. Predviđeno je i deset parkirališnih mjesta na vanjskom parkiralištu obližnjeg hotela Sheraton, koji će po završetku rekonstrukcije i upravljati ‘Češkim banjama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!